Okos ötletek és tanácsok kismamáknak

Kézfájdalombalzsam, Medvebalzsam – erős segítség a bajban

Tartalom

  Használata napi alkalomnál többször nem ajánlott.

  kézfájdalombalzsam

  Figyelmeztetés Alkalmazás után alaposan mosson kezet, ez alól kivételt jelent, ha a kéz az ápolt terület. Kerülje a készítmény szembe, szem környékére, vagy nyálkahártyákra jutását! Vérző, nyílt, sebes bőrfelületen a készítmény alkalmazása ellenjavallt.

  kézfájdalombalzsam

  A készítmény bármely összetevőjével szemben fennálló ismert túlérzékenység esetén ne használja azt! Gyermekeknek 10 éves kor alatt nem ajánlott. Ha bőrirritáció vagy kiütés jelentkezik, azonnal hagyja abba a készítmény alkalmazását, és keresse fel orvosát!

  kézfájdalombalzsam

  Tárolási feltételek: °C-os hőmérsékleten, fénytől és hőtől távol tartandó. Gyártási azonosító, gyártási- kézfájdalombalzsam lejárati idő jelölve a csomagoláson. A termék felhasználható a csomagoláson kézfájdalombalzsam lejárati időn belül.

  Gyermekek elől elzárva tartandó!

  kézfájdalombalzsam

  Kiszerelés: ml, tégely Fontos figyelmeztetéstermékeinkkel kapcsolatban. Az UW Premium kozmetikumok nem tekinthetőek gyógyhatású készítményeknek és nem alkalmasak betegségek kezelésére, azok megelőzésére.

  kézfájdalombalzsam

  Használatuk nem helyettesíti a gyógykezelést, illetve a szakszerű orvosi ellátást. Betegséggel kapcsolatban kérje orvosa vagy gyógyszerésze szakvéleményét!

  kézfájdalombalzsam